Hopp til hovedinnholdet

Jeg har foreldre som er skilt. Jeg har mye psykiske plager. Jeg har masse problemer med skolen og får ofte dårlig karakterer. Jeg har også masse problemer sosialt. Tidligere skilte foreldrene mine seg og jeg bodde da 100% hos faren min. Jeg har da hatt mye problemer med faren min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har foreldre som er skilt. Jeg har mye psykiske plager. Jeg har masse problemer med skolen og får ofte dårlig karakterer. Jeg har også masse problemer sosialt. Tidligere skilte foreldrene mine seg og jeg bodde da 100% hos faren min. Jeg har da hatt mye problemer med faren min. Mye dårlige kommentarer, masse kjefting og hjernevasking. Hver dag fikk jeg ofte vite hvor mye dritt jeg var. Senere fikk han seg en thai dame med unger som han sendte masse penger til og jeg fikk mer og mer følelse av at han ikke ønsket at jeg skulle bo hos han for å få plass til damen og ungene. Senere flyttet jeg til moren min der der virket roligere, men der hun også sliter med å få dekket behover med mat osv samtidig som faren min truer med å ta fra meg telefonen og mine tidligere eiendeler. Jeg er utrolig sliten og trøtt av livet og det her er noe ved siden av problemer sosialt, på skolen og psykiske plager hver dag.

SVAR

Besvart 17.01.2018 08:59:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle