Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker ikke å bo hos mamma eller hos ikke pappa 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg mammaen min fikk seg en kjæreste for 1 år siden. Jeg liker han ikke så godt. Han er/var alkoholiker. Han drikker mye. Og jeg vet at han later som om at han liker meg. Jeg har snakket veldig mye med mamma og ikke fult så helt med pappa. Han såkalte stefaren min er egt slem. Han blikker meg og drikker hele tiden. Mamma sier ingen ting til det. Jeg tror hu har snakket med han før, men det hjelper tydeligvis ikke. Jeg liker ikke å bo hos mamma så mye fult så godt. og heller ikke hos pappa pga, jeg føler jeg blir behandlet litt urettferdig der. pappa sier alltid at han er glad i meg, og jeg er det i han også, men jeg sier det nesten aldri. Han "bruker" material vold, og det er som regel skremmene. Jeg har sagt at jeg vil flytte til mamma, og jeg har snakket med mamma og pappa om det, vær for seg. Og jeg får lov. Men eg er så usikker om jeg vil eller ikke. For jeg vil ikkeBo med stefaren min egt i det hele tatt. og pappa sier at han skal stoppe å bli så sur som han kan bli. Jeg har

SVAR

Besvart 20.01.2018 08:58:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg, du flytter imellom og vil at alle skal ha det bra. Helst vil du ha det bra selv også, men hvordan få til det?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva er vold?

Vold er handlinger som kan skremme eller skade noen, og kan være både fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle