Hopp til hovedinnholdet

Min venninne har veldig strenge foreldre ang. mobil og sosiale medier.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:)Først vil jeg bare si at jeg ikke ønsker at denne informasjonen skal videreformidles til noen,uansett hvor alvorlig den er. En venn av meg har veldig strenge foreldre ang mobil.De har mobilen hennes hele dagen og natten. Om hun har gjordt alle ukens lekser,ekstra oppg og alt annet hun skal den uka/dagen,får hun mobilen ca 30min på kvelden til å ringe venner.Hun får kun være på sosiale medier i helgene om hun har vært esepsjonelt flink hele uka.Hun får aldri ha med mobil på skolen,selv om hun har lang skoleveg.Hun er ganske populær og ønsker å holde kontakten med sine venner.Men hun får ikke lov med mindre de ringer moren hennes.De ønsker også ofte å gå gjennom mobilen hennes.når hun har den om kvelden hopper de plutselig inn på rommet hennes og hun får ikke lov til å trykke på noen knapper el før de sjekker at d ikke er sosiale medier på den.. sntes så synd på hu... hva kan hun gjøre?Hu har sagt d ikke er lovlig med de sier at om de skal føye seg så får hun ikke lov til noe annet!

SVAR

Besvart 24.01.2018 14:19:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Taushetsplikt i skolen

Mange lurer på dette med taushetsplikt på skolen. Hva er det egentlig, hvem har taushetsplikt, og hva betyr det i din skolehverdag? Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
account_circle