Hopp til hovedinnholdet

Vibrasjonslyd og stønning på mamma sitt rom

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Dette er kanskje et litt rart spørsmål, men noen ganger hører jeg stønning fra mamma sitt rom. Mamma har rom ved siden av meg og det er bare vi som bor der siden mamma og pappa er skilt og har vært det i 5 år. Jeg er litt redd og lurer veldig på hva det er. Jeg vet at når man har sex så stønner jenta, men mamma har jo ingen gutter på besøk. Noen ganger kan jeg også høre en sånn lyd med vibrasjon. Litt vanskelig å forklare. Jeg er skikkelig bekymret for siden hun stønner så har hun jo besøk av noen, men det er jo umulig for det er aldri noen «spor» av et menneske til. En gang når mamma kom ut av rommet var hun svett, varm og blid og jeg spurte henne hvorfor hun var så svett. Da byttet hun bare tema! Hva er det som skjer hos mamma og hva er den vibarsjonslyden?!! Please svar for jeg er så bekymret

SVAR

Besvart 30.01.2018 23:09:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hjelp, jeg hørte foreldrene mine ha sex!

Det er sent om kvelden. Det er stille i huset. Du har ikke sovnet, og plutselig hører du det – lyder fra soverommet til foreldrene dine. Lyder som gjør at du ikke er i tvil om hva som forgår - foreldrene dine har sex!

 

Les mer
attach_file

Sexleketøy

Har du hatt lyst til å prøve et sexleketøy når du onanerer, men vet ikke hva du kan bruke eller hvordan du skal få tak i det?

 

Les mer
account_circle