Hopp til hovedinnholdet

Vibrasjonslyd og stønning på mamma sitt rom

Annet 13 år
 

Spørsmål

Hei. Dette er kanskje et litt rart spørsmål, men noen ganger hører jeg stønning fra mamma sitt rom. Mamma har rom ved siden av meg og det er bare vi som bor der siden mamma og pappa er skilt og har vært det i 5 år. Jeg er litt redd og lurer veldig på hva det er. Jeg vet at når man har sex så stønner jenta, men mamma har jo ingen gutter på besøk. Noen ganger kan jeg også høre en sånn lyd med vibrasjon. Litt vanskelig å forklare. Jeg er skikkelig bekymret for siden hun stønner så har hun jo besøk av noen, men det er jo umulig for det er aldri noen «spor» av et menneske til. En gang når mamma kom ut av rommet var hun svett, varm og blid og jeg spurte henne hvorfor hun var så svett. Da byttet hun bare tema! Hva er det som skjer hos mamma og hva er den vibarsjonslyden?!! Please svar for jeg er så bekymret

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er vanskelig å svare helt sikkert på hva lyden du hører er. Men når mamma er bild så er det neppe noe å bekymre seg over. 

Hvis jeg skal tippe på hva det kan være ut fra det du skriver, så kan det være at mamma koser med seg selv. Kanskje hun bruker dildo for å tilfredstille seg selv? Mange voksne bruker dildo.

Mange ungdommer og voksne koser med seg selv. Det kalles også onanering. Noen gjør det flere ganger hver dag og noen gjør det aldri. Begge deler er helt greit. Onani er en måte å utforske og skjemme bort sin egen kropp på, men kan også brukes til å utforske seksuelle følelser du har for andre.

Onanering er også sunt for hjerte og kretsløpet, kroppen utskiller lykkehormoner, stimulerer immunforsvaret positivt, opprettholder sexlysten og reduserer angst og depresjoner. Så hvis det er det moren din gjør så trenger du ikke være bekymret. Du kan gjerne si til henne at du er bekymret for henne fordi du har hørt rare lyder fra rommet hennes. Så kan du se om hun gir deg et svar? Eller kanskje hun passer bedre på at du ikke får med deg det hun gjør privat på rommet sitt :) Se også vedlagte artikler.

Lykke til.

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hjelp, jeg hørte foreldrene mine ha sex!

Jente har fingeren i øret (colourbox.com)

Det er sent om kvelden. Det er stille i huset. Du har ikke sovnet, og plutselig hører du det – lyder fra soverommet til foreldrene dine. Lyder som gjør at du ikke er i tvil om hva som forgår - foreldrene dine har sex!

Les mer

Sexleketøy

En lilla vibrator og håndjern med rosa pels på. (www.colourbox.com)

Kanskje har du lyst å forsøke et sexleketøy når du onanerer eller har sex med en partner, men vet ikke hva du kan bruke eller hvordan du skal få tak i det? Eller kanskje du har funnet noe i skapet til en annen i familien din, men er usikker på om du kan låne det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Familie
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om familie