Hopp til hovedinnholdet

Har det vanskelig hos pappa og stemor

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har lenge hatt det vanskelig hjemme hos pappa. Når han fikk seg ny kjæreste for sånn rundt 4 år siden bodde jeg nesten ikke hos han. Dette var på grunn av at jeg ikke trivdes så godt. Etter hvert har jeg begynt å bo mer hos han, noe jeg klarer veldig bra, men mye av grunnen til at jeg klarer å være her er på grunn av katten min. Stemoren min er veldig flink til å få deg til å føle deg mindre verdt. Hun skylder alltid på oss ungene til pappa og ikke sine egne, dette har hun gjort siden begynnelsen av. Pappa har ikke lagt så mye merke til dette før nå. Jeg har snakket med mine yngre søsken om hvordan de har det, spesielt lillesøsteren min på 12, og hun og stemoren min kommer ikke overens i det hele tatt. Jeg og pappa snakker sammen om dette, og at jeg ikke føler meg hjemme når vi er hos han, han synes dette er kjempe trist og vil selvfølgelig ha meg der. Spesielt i det siste har hun sett veldig ned på oss. Så hvordan kan jeg føle meg mer verdt, og fortsatt ville bo hos han?

SVAR

Besvart 12.02.2018 09:50:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg. Du har to hjem. I begge hjemmene skal du føle deg trygg og ha det fint. Hvordan kan du få det til?

 

Les mer
attach_file

Mamma eller pappa har fått ny kjæreste – hva gjør jeg?

Det kan være vanskelig når mamma eller pappa får ny kjæreste. Kanskje får du stesøsken også. Her er noen tips som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle