Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine sliter meg ut psykisk. Jeg er så lei!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

foreldrene mine sliter meg ut psykisk. for noen uker siden flytte jeg på hybel, og de er noe av det beste som har skjedd meg, fordi jeg merker at jeg slapper mye mer. når jeg er hjemme blir jeg så utrolig svak. foreldrene mine maser hele tiden om at jeg må få meg jobb og at jeg må gjøre ditt og datt og jeg knekker helt sammen. det verste er når jeg springer opp på rommet så hører jeg dem snakke om at jeg ikke toler noe som helst og at jeg ikke går an å snakke med, men sannheten er jo at jeg er drit lei av å alltid begynne å gråte på grunn av dem, de gjør meg så sliten at det er mye betre å berre gå bort fra situasjonen. når jeg prøver å snakke meg dem om noe, bryr de seg ikke, eller så bare gjør de alt om til læring og skal være så mye bedre en meg. de eneste de bryr seg om er skole, men jeg føler de ikke bryr seg om helsen min. da jeg forsatt bodde hjemme så ville jeg vere hjemme frå skolen en dag fordi jeg var veldig syk, men da begynte mamma å skjefte på meg. jeg er så lei.

SVAR

Besvart 22.02.2018 13:44:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mye å gjøre? Stressa? Stort press?

Jeg går på håndball, kor, klatring, snowboard og ski. Jeg vil gjøre det bra på skolen, for jeg må ha gode karakterer for det jeg skal inn på etterpå...

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle