Hopp til hovedinnholdet

Moren til kjæresten min liker ikke at han har kjæreste.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og typen (T) har vært sammen i over 6 mnd nå. Vi er like gamle, men moren til T liker ikke at T har kjæreste. Hun har ikke noe imot meg personlig, men hun sa til T da han var 15 at hun kom til å bli en dårlig mor når T fikk kjæreste. Hun blir bl.a. sur på ham hvis han ikke lar meg overnatte fordi han er sliten/vil ha alene-tid (noe jeg også trenger innimellom, så jeg er glad for at han setter grenser osv), og hun blir også sur hvis han skal overnatte med meg, uansett om vi er her eller der, så det er ofte han ikke får lov. Hun liker heller ikke at vi tilbringer mye tid sammen, men sier til T at hun ikke hadde vært sammen med ham hvis han hadde brukt så lite tid med henne som han gjør med meg. Det har vært mange hendelser (hun inviterte meg på middag 1 uke i forveien, avlyste på dagen og liknende), og det er frustrerende for T (og meg). T og mor har ikke et sunt forhold, selv om de er glad i hverandre, er de ofte sure på hverandre osv, og jeg og T blir slitne av det. Hva gjør vi?

SVAR

Besvart 23.02.2018 10:57:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle