Hopp til hovedinnholdet

Savner den gamle fosterfamilien

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er fosterbarn. Jeg flyttet fra Afghanistan når jeg var mindre og måtte flytte fra moren min sammen med søstera min men besøker moren min 1 gang i måneden. Jeg var 3-4 år da vi flyttet til min første fosterfamilie, mens søstera mi var 8 år... Vi gjorde så mye i lag og jeg savner de noe sinnsykt... Spesielt fosterfaren Som jeg gjorde så masse sosialt med.. Jeg var 9 Da jeg måtte flytte fra den forrige fosterfamilien fordi de fikk barn med uhell. Jeg flyttet til en annen familie som jeg bor med nå.. Nå bruker jeg å besøke den forrige fosterfamilien 2 ganger i måneden og da bruker jeg å overnatte 2 helger. Men det som er så forskjellig ar at fosterfamilien jeg bor med nå gjør vi nesten ingenting sosialt. Vi går aldri turer eller kinoturet eller badeland eller ser film ilag.Jeg bruker Å gjøre det hver gang jeg er med den forrige fosterfamilien. Jeg prøver å si det il dem men de sier bare at de ikke har tid.Jeg skriker ofte og tenker på den forrige familien og alt vi gjorde:(

SVAR

Besvart 26.02.2018 17:50:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Rettigheter for deg som bor i fosterhjem

Du har rett til å få vite hvorfor du er i fosterhjem og hvor lenge du skal være der. Det er barnevernstjenesten som har ansvaret for at du får informasjon.

 

Les mer
attach_file

Hvem er fosterforeldre?

Fosterforeldre er helt vanlige folk som har lyst og overskudd til å ta inn et ekstra barn i familien sin. Akkurat som andre foreldre, er alle fosterforeldre forskjellige.

 

Les mer
attach_file

Jeg bor i fosterhjem og trenger noen å snakke med

Hvis du trenger noen å snakke med når du er i fosterhjemmet, er det flere du kan kontakte.

 

Les mer
account_circle