Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg klippe håret kort? Hvordan spør jeg mamma?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har veldig lyst på kort hår(gutte kort) men føler at mamma seie de korteste jeg kan få er ned til skuldrene. ;( Synst de å ha langt hår er irriternde for går aldri med de løst og de er så styr med dusjingen. Har prøvd sann forsiktig men de høres ut som mamma synst at de å ha guttekoret hår ikke er greit. ;( Håret mitt vokser ganske fort så de blir veldig klipping. Er og litt redd å spør mamma(direkte) for føler at jeg ikke kler noe kort hår. Er lg litt redd flr kva vennene/klassen min seie og. Er veldig sann gutte jentene men jeg tenker alltid på kor lett de e å ha kort hår! Men så er de med frisyre(om jeg kler de) og ditta med å spør. Pleier berre å ha håret løst pga at håret på tørke etter dusjing eller at jeg blir må ha de fordi de er bursdag/julaften osv. Men velger ikke de frivillig. Har dåkke noen tips til hvordan jeg kan snakke med mamma og ditta? Hilsen 14 år

SVAR

Besvart 27.02.2018 18:40:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hva kan du bestemme selv?

Det er viktig å være klar over at du i utgangspunktet har selvbestemmelse i alle saker som angår din helse fra du har fylt 16 år. Det er den helserettslige myndighetsalderen. I noen tilfeller kan du bestemme selv allerede fra 12 år.

 

Les mer
account_circle