Hopp til hovedinnholdet

Mamma snakker stygt om pappa

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Nå i et par år har jeg så og si ikke hatt noe veldig kontakt med faren min. Mye skyldes det at moren min fortsatt har mye sinne mot han etter at de slo opp. Hun prøver hele tiden og fiske etter informasjon om han fra meg og deretter driver og kaller han idiot og alt mulig selv om han ikke har gjort noe galt. Og jeg vil egentlig ha et forhold til han fordi han er utrolig snill, det er bare at han drikker litt mye (ute på byen og blir dritings hver helg, han er 41) og han har og en del gjeld så jeg er usikker på hva jeg skal gjøre. Jeg blir også veldig ukomfortabel av moren min hele tiden fordi hun sitter og sier til meg "herregud er det ikke litt sykt å vite at du som er 16 er mye mer voksen enn faren din" så fortsett hun og sier masse stygt om ham. Liksom de gjør begge mye galt men hun gjør alt i sin makt for at jeg skal kutte kontakten med han....

SVAR

Besvart 17.03.2018 10:25:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du skal bli hørt når foreldrene dine skilles

Når foreldre skilles hender det at de flytter langt fra hverandre. For mange blir det mye reising mye fram og tilbake, og selv om foreldrene bor ganske nær hverandre kan livet bli ganske upraktisk. Fra du har fylt 12 år, skal det legges stor vekt på dine meninger om hvor du vil bo.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine er glad i deg, men ikke i hverandre lenger. De bor hver for seg, og du flytter imellom. Du vil at alle skal ha det bra. Og helst vil du ha det bra selv også, men hvordan få til det?

 

Les mer
account_circle