Hopp til hovedinnholdet

Moren min forteller meg hele tiden at jeg var det verste som noengang har kjedd ho

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg tror virkelig ikke at moren min liker meg. Hun forteller meg hele tiden at jeg var det verste som noengang har kjedd ho. Hun sier jeg er som faren min hele tiden og jeg kan virkelig ikke fordra begge foreldrene mine. Moren min sir at den eldste søsteren min ligner på ho og sir ting som nesa min er så stor. Og sir masse ting som om hun ikke vil ligne på meg. Og hun vet at jeg er veldig snill person så hun utnytte det hele tiden. Men for et år siden sluttet jeg å bli utnyttet av ho så nu hater hun meg. Hun skryter av de andre søskenan mine spesielt den eldste som er 2 år eldre enn meg. Hvergang jeg spør om hun kan kjøre meg eller penger så klikker hun på meg. Jeg for ikke være med venner fordi jeg må finne på unnskyldninger fordi jeg ikke for penger. Og søsteren min som er 16 får penger av ho hele tiden og ho har til og med jobb.Hvergang jeg forteller hun noe hører hun ikke på Engan men når søstera min fortell om noe bryr ho seg. Jeg vurderer å ta vidergående i Sverige.

SVAR

Besvart 14.03.2018 17:47:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle