Hopp til hovedinnholdet

Blir utsatt for vold hjemme når foreldrene drikker alkohol. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg vett ikke om dette er så viktig men håper dette blir svart på. Ofte i helgene drikke mamma eller Pappa litt for mye, å de sier masse frekt til meg og når jeg på peker det blir de ennå mer sure. Pappa har ikke slått meg men Mamma har gjort det et par ganger. Mamma slår ikke hardt og ikke med knyttet neve men det gjør så sykt vondt inni meg. Jeg gråter ofte hele kveldene før jeg sovner, men jeg vil ikke anmelde dette til Politi eller barneværnet siden jeg er veldig glad i dem for det om. De er snille hele tiden men ikke når de har drukket. Pliiiis svar det betyr veldig mye.

SVAR

Besvart 01.04.2018 18:44:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle