Hopp til hovedinnholdet

Opplever mye krangling hjemme.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! I det siste har jeg følt meg grå og tom pga kjefting og krangling hele tiden hjemme. Mamma og pappa bruker og krangler og broren min bruker og krangle med foreldrene mine, og det bruker å ende opp med dårlig astmosfære hjemme. Alle blir sur på hverandre, de bruker og være sur dagen etter og blir fort sure. Lunta blir kort for noen dager. Jeg er dritt lei av det. Det ender og med at de begynner å kjefte på meg pga kort lunte. Som regel bruker jeg og å bli irritert og sur men jeg får ikke lov til å snakke tilbake til foreldrene mine for da blir de bare surere. De forventer så mye av meg at jeg blir stresset. Jeg har tatt et friår fra vidregående også vill de at jeg skal skaffe meg et jobb. Men det er ikke så lett for meg for jeg er introvert og suger i å snakke og former setninger. Har dere noen tips til hvordan jeg kan blokkerer alt dette? Jeg bruker å føle meg tom, grå og at magen vranger seg og tom for energi. Har ikke lyst til å gjøre noe. Mister motivasjon.

SVAR

Besvart 08.05.2018 08:25:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle