Hopp til hovedinnholdet

Har lyst til og si hva jeg mener. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Har hatt skilte foreldre i ca 1 1/2 år. For litt fant jeg ut av at mamma hadde kjæreste. Han var veldig ødeleggende i mitt og mammas forhold, som allerede var ganske ødelagt. Hun er ganske ustabil i følelser så jeg har ikke hatt et godt forhold til min mor. Ca. 3 måneder etter det fikk pappa seg kjæreste. Det gikk bra i starten og jeg så henne nesten aldri, fordi pappa bodde i et lite rom så jeg var der sjelden.Når sommeren kom fikk vi huset vårt og pappa lovet meg at stemoren min ikke bare skulle flytte inn hvis jeg ikke sa ja. Plutselig så var hun der hver dag og etter 3 måneder fikk jeg beskjed om å sette meg i bilen for å kjøpe noe, men vi endte opp med å hente tingene hennes og hun flyttet inn. Jeg likte ikke dette og prøvde og unngå henne. Nå skal hun flytte ( fått jobb i en annen by) og ingen i huset bryr meg om meg og de blir sure hvis jeg sier noe. Jeg har lyst til og flytte til mamma men har bedre forhold til pappa. Har lyst til og si hva jeg mener. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 10.05.2018 19:26:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mamma eller pappa har fått ny kjæreste – hva gjør jeg?

Det kan være vanskelig når mamma eller pappa får ny kjæreste. Kanskje får du stesøsken også. Her er noen tips som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Når er du gammel nok?

Lurer du på når du kan ta båtførerprøven eller hvor gammel du må være for å jobbe? Her finner du en oversikt over viktige aldergrenser for når du er gammel nok.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle