Hopp til hovedinnholdet

Pappa blir veldig lett sint på meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 som har en veldig sint far. Han blir VELDIG lett sint på meg og mamma, men ikke på min søster på 8. Pappa er den mest sure personen jeg vet om, han skremmer meg når han blir sint, og kan også true meg ofte med ting som «Gjør du det igjen, lover jeg at du skal kjenne på det jeg måtte kjenne på når jeg var på din alder» Ikke er han bare veldig sint, men han er også veldig negativ og rasistisk. Jeg liker alle mennesker rundt meg, og HATER at pappa skal snakke dritt om f.eks muslimer. Jeg har fortalt mamma flere ganger om hvordan hans negativitet påvirker dagene mine, og at jeg blir lett lei meg hvis han skriker til meg. Jeg tørr ikke å skrike tilbake, har rett og slett lært meg å bli stum og tom. Dagene blir vanskeligere for hver dag, og det er vanskelig å bo hjemme når det er sånn. Mamma er helt blind føler jeg, hun er veldig forelsket i pappa men jeg tror hun bare er med han for pengene og utseende. Alle andre liker pappa veldig godt.Hvem skal jeg snakke med?

SVAR

Besvart 29.05.2018 14:38:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Er det oppdragelse eller vold?

Foreldre skal oppdra barn, men har ikke lov til å utsette dem for vold. Det kan være vanskelig å vite hvor grensa går mellom hva foreldre har lov til og ikke.

 

Les mer
account_circle