Hopp til hovedinnholdet

Jeg har problemer med familien hjemme.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har problemer med familien hjemme. Situasjonen min er ganske komplisert. For ikke så lenge siden fikk jeg vite at foreldrene mine krangler mye, mest fordi pappa ikke tar initiativ til mer en det som er helt nødvendig og mamma har holt familien (med meg, lillebror på 16 og storebror på 22) i gang og gjort alt arbeidet. Nå er hun lei og orker ikke mer, hun har til og med sagt at hun syns det er fristende og vurderer å flytte ut og la pappa ta ansvaret for oss. Jeg har også gjort flere ting som gjør at hun er lei. Jeg har hatt høye ambisjoner for hva jeg vil studere og bli, men har ikke jobbe nok og holder på å stryke i ett fag. Dette syns hun er skuffene også med tanke på at storebroren min er veldig skoleflink og har komt inn på et studium på veldig høyt nivå. I tillegg har jeg aldri vært særlig flinkt til å rydde og mamma har kjeftet på meg så utrolig mange ganger, men jeg klarer ikke å skjerpe meg. Hva skal jeg gjøre, når jeg ikke tar til meg det hun sier?

SVAR

Besvart 03.06.2018 22:34:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Stressa av press på skolen?

Opplever du press på skolen, hva gjør det med deg? Kommenter gjerne hvordan du opplever det i kommentarfeltet som kommer opp når du har stemt.

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle