Hopp til hovedinnholdet

Bor hos pappa annenhver uke, men ønsker å bo bare hos mamma.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Foreldrene mine skilte seg for litt under 1 år siden, og nå bor mamma i en liten leilighet og pappa bor i huset vi brukte å bo i sammen. Vi bor med dem annenhver uke, men vi barna (meg og 2 søstre) bor ikke på samme sted samtidig i og med at det ikke er nok soverom i leiligheten til mamma. Verken jeg eller søstrene mine liker pappa. Han kjefter på oss hver dag, baksnakker mamma, rakker ned på oss, kaller oss stygge ting og bruker barnslige fornærmelser hver gang vi er uenige med han, ber oss holde kjeft om vi sier imot han, og snakker om hvordan mamma forlot han, og at han nå skulder henne mamge mill som han ikke har råd til å betale. Jeg vet at dette er 100% feil av en forelder å tynge barna sine med, og at oppførselen Hannes er helt feil. Jeg har hatt utallige sammenbrudd pga han, og takler ikke mer. Jeg vil egentli bare bo med mamma, men vil bo i huset vi vokste opp i. Pappa nekter å gi fra seg huset, men foreldre skal liksom handle etter barnas beste? Så må de ikke det?

SVAR

Besvart 29.05.2018 09:41:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du skal bli hørt når foreldrene dine skilles

Når foreldre skilles hender det at de flytter langt fra hverandre. For mange blir det mye reising mye fram og tilbake, og selv om foreldrene bor ganske nær hverandre kan livet bli ganske upraktisk. Fra du har fylt 12 år, skal det legges stor vekt på dine meninger om hvor du vil bo.

 

Les mer
attach_file

Flytting når foreldrene skiller seg

Skilsmisse kan skape en sårbar situasjon for foreldrene, men kanskje ennå mer for barna, særlig dersom én eller begge foreldre skal flytte.

Av Tiril, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
account_circle