Hopp til hovedinnholdet

Mamma stoler ikke på meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg gjorde en veldig dum ting i dag som jeg angrer veldig på. Jeg hadde for over en mnd siden skrevet med ei venninne, hvor venninna mi hadde skrevet noe stygt om noe ei jente i klassen min eier og jeg sa jeg var enig. Jeg sa det bare fordi jeg ikke ville virke «teit» men ser jo nå at dette kanskje såret henne mer enn jeg mente. Denne jenta i klassen min så meldingene. Moren hennes la ut på facebook hvor hun fortalte hvor sjalue og sånt vi sikkert var, og som flere jeg kjenner kommenterte på. Jeg prøvde å forklare mammaen min dette her når jeg kom hjem, men ville jo så klart ikke fortelle at jeg hadde skrevet at jeg var enig med venninna mi. Mamma skjønte at jeg ikke fortalte hele greia og forklarte henne sannheten.Hun reagerte med å si at hun ikke stoler på meg og at hun var veldig skuffet. Hun mente jeg hadde lyvet.Jeg skjønner litt hva hun mener, men jeg ble veldig lei meg av å høre at hun ikke stoler på meg fordi jeg hører dette ofte. Hva kan jeg gjøre for at hun skal stole på meg?

SVAR

Besvart 06.06.2018 16:11:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle