Hopp til hovedinnholdet

Jeg savner pappaen min veldig mye.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg savner pappaen min veldig mye. Han døde august 2014. Jeg tenker masse på han og ser på mange bilder av han og meg. Han var narkoman og hadde hjerne svulst. Så det var ikke ofte jeg kunne treffe han, jeg ble kjent med han og han ble kjent med meg så jeg er veldig heldig og glad for det. men det hente det var noen måneder jeg ikke kunne se han. Han var ruset noen ganger jeg var hos han. Jeg prøver å bare tenke på de gode stundene våre. Men spørsmålet mitt var: hva kan jeg gjøre når jeg vil være med han og den følelsen av at vi var sammen hvis du skjønner. Takk for alle som leste.

SVAR

Besvart 14.06.2018 00:33:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan kan man komme gjennom sorgen?

Mange har drivkraft til å se framover, til å få et bra liv og til å gjøre det de hadde planlagt. Det kan jo ikke bare være trist. Andre igjen takler sorgen på andre måter.

 

Les mer
attach_file

Sorg kan påvirke skolehverdagen?

Ved sorg vil mye i livet være påvirket for en periode. Også skolehverdagen. Selv om det kan være tungt å gjennomføre skolen som før, kan det også være godt å ha faste rutiner og være på skolen som før.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle