Hopp til hovedinnholdet

Søsteren min bruker å stikke av

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! søstra mi bruker og stikke av men kommer hjem igjen. mamma og pappa bruker ofte og ta en alvors prat med henne men det blir ikke bedre D: i går ( 20.06.18 ) hadde jeg forestilling på skolen, søstra mi sa hun skulle komme og hun fikk ikke lov til og dra ut heller, men når jeg kommer hjem fra skolen har hun dratt, jeg skulle ha forestilling klokka 18.00 hun sa hun skulle hjelpe meg men hun kom jo aldri så nå hører jeg på en voldsomt sint pappa, hva skal jeg gjøre? m.v.h anonym jente

SVAR

Besvart 25.06.2018 21:44:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Søskenkrangel

Har du opplevd å krangle med søster eller bror? Får du kjeft fordi du "alltid" starter en krangel med søsken? Eller er det kanskje du som er den irriterende lillesøsteren eller lillebroren?

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle