Hopp til hovedinnholdet

Føler seg ikke trygg hjemme, bør hun si ifra?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har nå i rundt 2 år gått rundt og tenkt på dette lenge. Jeg føler meg ikke trygg hjemme og når jeg er ute på byen eller noe sånt og må hjem gruer jeg meg for å gå inn døra. Jeg vil egt ikke bo hjemme lenger men tørr heller ikke å si det til noen. Jeg går hver månde til bup pga deprisjon og angst men hver gang tenker jeg å si det men tørr ikke for jeg vil ikke ødelegge for familien. Hva skal jeg gjør for å få det bedre og få et tryggere hjem? Burde jeg si fra til bup neste gang jeg går dit?

SVAR

Besvart 12.08.2018 12:32:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
account_circle