Hopp til hovedinnholdet

Krangler bare med mamma - det er ukoselig å bo hjemme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg orker ikke å bo hjemme mer, jeg føler meg ikke hjemme og jeg krangler bare med mammaen min og det er bare ukoselig å bo hjemme. Når jeg får angst anfall som er mest på kvelden rundt leggetid eller midt på natta og hun hjelper meg ikke, hun blir bare sur og det er flere ganger hvor hun har begynt å rope og kjefte på meg fordi jeg "bråker og forhindrer henne med å sove" og jeg blir redd og tør ikke å si ifra når jeg får anfall mer. Jeg har også mye problemer med å sovne, som betyr at det er vanskelig for meg å våkne og siden hun blir så sint når jeg bruker lang tid på å våkne så er det flere ganger hvor jeg ikke sover i det hele tatt fordi jeg vil ikke at hun skal bli sint på meg. Og hun blir så fort sint og irritert og sier at jeg aldri prøver hardt nok, og jeg får følelsen på at når hun trøster meg så trøster hun ikke meg fordi hun vil men fordi hun "må" og for å få meg til å bli stille. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre og jeg trenger hjelp for jeg orker snart ikke mer.

SVAR

Besvart 15.08.2018 14:03:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle