Hopp til hovedinnholdet

Moren min sier stygge ting

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg sliter litt hjemme. Moren min sier masse stygge ting til meg veldig ofte. Hun sier stygge ting om at jeg er homofil og henne sier jeg er stugg dum osv. Dette har skjedd helt siden jeg var liten. Jeg har aldri tenkt over det før en venn av meg sa det var mental mishandling. Jeg er usikker på om det er det. Jeg føler meg skyldig siden henne er også snill mot meg og jeg sier noen ganger at henne er dum tilbake. Henne pleier å si hvis jeg ikke gjør det henne sier så blir henne sur eller så begynner henne å gråte å da får jeg veldig dårlig samvittighet. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg blir veldig sliten av det men jeg er jo glad i henne.

SVAR

Besvart 17.08.2018 09:13:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle