Hopp til hovedinnholdet

Faren min er veldig overbeskyttende!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne.. men jeg tror jeg starter rett på. Pappaen min snakker ofte (daglig) om folk som blir kidnappet, tatt, overgrepet o.s.v, han snakker med meg om det hver eneste gang det kommer en sak om det i avis eller på nyheter. Det går helt i hodet på meg! Jeg har snakket med han flere ganger, om at han må stoppe å snakke om det, på grunn av at jeg blir redd å tenker på det hele tiden. Men da blir han irritert å svarer med det samme svaret «Men vi er jo bare glad i deg». Selvsagt vet jeg at han er livredd for meg, men jeg tenker ikke på annet! Ser jeg en mann på gaten, så kan jeg tenke «han kunne tatt meg» «eller han». Han er også veldig overbeskyttende, han vil at jeg skal ha på en slags tracker så han set hvor jeg er, om det er noen som tar meg osv. Jeg trenger ingen psykolog eller noen å snakke om tankene mine med, vil bare vite om det er noe jeg bør si til pappa, eller om jeg skal la det være sånn her, at det er best... -anonym

SVAR

Besvart 05.09.2018 19:00:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle