Hopp til hovedinnholdet

Har flyttet hjem etter at jeg skadet meg men trives ikke. Vil flytte ut!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Så, jeg bodde alene ifjor da jeg gikk på et skigymnas, men ble alvorlig skada. Jeg fortsatte året, men jeg fikk ikke den støtten og oppfølginga jeg trengte fra hjemme. De snakket bare om at jeg skulle flytte hjem og gi opp skidrømmen. De forventet at jeg skulle klare alt og kjeftet på meg når jeg var på mitt verste og trengte hjelp, uten å gi hjelp og støtte. De hjalp kanskje noen ganger med fysiske ting, men de rakket alltid på meg psykisk - uansett hva. Barnevernet ble varslet, og de mente at deg beste for meg var å flytte hjem. Jeg flytta hjem, og jeg trives ikke i det hele tatt. De kjefter på meg for hvert skritt og hvert åndedrag jeg tar. Jeg blir deprimert av det, og prøver å unngå dem for å være positiv og ha det bra, men blir igjen kjeftet på fordi jeg ikke «oppfører» meg bra ovenfor dem og at jeg er for usosial ovenfor familien. Får ikke lov til å flytte ut igjen, før jeg er «moden» nok og «oppfører meg bra nok». Klarer ikke å vente til jeg er 18. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 11.09.2018 09:43:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle