Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gjøre når foreldrene har skilt seg og er uenige om pengene?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei mamma og pappa har skilt seg. Og mamma sliter litt med penger nå, og pappa vil ikke gi Henne de pengene hun skal ha. Foresten så mener jeg pengene til huse vi bodde i. Mamma skal flytte og pappa skal ha huset. Jeg har så lyst å bare skrike til pappa, men jeg vil ikke at han skal bli sur på meg. De er også veldig sure på hverandre. Hva skal jeg gjøre.

SVAR

Besvart 11.09.2018 11:30:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Du skal bli hørt når foreldrene dine skilles

Når foreldre skilles hender det at de flytter langt fra hverandre. For mange blir det mye reising mye fram og tilbake, og selv om foreldrene bor ganske nær hverandre kan livet bli ganske upraktisk. Fra du har fylt 12 år, skal det legges stor vekt på dine meninger om hvor du vil bo.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine er glad i deg, men ikke i hverandre lenger. De bor hver for seg, og du flytter imellom. Du vil at alle skal ha det bra. Og helst vil du ha det bra selv også, men hvordan få til det?

 

Les mer
account_circle