Hopp til hovedinnholdet

Moren min setter for strenge grenser for meg, hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg holder på med en fyr som er 2 år eldre enn meg. Vi har holdt på i ca 1 og en halv måned nå, men det er et problem. Mamma lar meg ikke ha kjæreste eller være med gutter selv om jeg er 16. Hun klikker helt bare jeg er i nærheten av en gutt. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for at hun skal klare å innse at det er normalt å være med gutter. Jeg får heller ikke lov til å være ut lenge på kveldene. Hun tenker at når jeg er med gutter så blir jeg gravid, men jeg puler ikke på en gutt bare fordi jeg er med en. Det er vanskelig for meg å klare å late som jeg det bra når jeg ikke har det. Jeg føler jeg er innesperret på en måte. Så det jeg lurer på er hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 18.09.2018 12:26:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Får du ikke lov til å ha kjæreste?

De fleste unge i Norge har lov å ha kjæreste. Det er imidlertid mange unge som opplever at familien eller miljøet setter begrensninger når det kommer til det å ha kjæreste.

 

Les mer
account_circle