Hopp til hovedinnholdet

Hjelp jeg klarer ikke slutte å tenke, tenker på at alt kan falle ned

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hjelp jeg klar ikke å slutte å tenke på det de driver mei til vete jeg er helt vekke det alt jeg tenker på hjelp det er ingen andre så kan hjelpe meg, jeg tenker på det alle dager og netter jeg tenker bare på at alt kommer til å dette ned at det er så mye i et hus og at det bare detter alt ned uansett hvor jeg er så tenker jeg på det til å med når jeg er i en fornøyelse park og tar karuseldet att det bare kommer til å dette ned jeg klare ikke tenke stort lenger, hjelp jeg trenger virkelig hjelp jeg klarer ikke neste å kjøpe nye ting å sette in på rommet lenger eller klare ikke hjelpe til å flyte ting, hjelp trenger virkelig hjelp !!!

SVAR

Besvart 24.09.2018 18:49:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle