Hopp til hovedinnholdet

Jeg bor i et hus med minst 1 krangel hver dag.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg bor i et hus med minst 1 krangel hver dag, vi blir overrasket over oss selv hvis det ikke blir krangel en dag. Helgene eg værst for da er vi mest sammen. Jeg vil ikke på familierådgivning eller sitte å diskutere rolig med dem. Vi har prøvd å diskutere rolig, men det ender alltid med en større krangel, slåing, skriking.... Jeg prøver å si til foreldrene mine at de må høre på meg, de hører vanligvis ikke på meg. Jeg håper nesten at de bare blir skilt slik at vi kan bli ferdige med dette. Jeg skal feire bursdagen snart og gruer meg til å smile og nikke etter time vis med krangler som jeg HVET kommer til å være der dagen før. Håper jeg kan få noen tips hilsen jente 16 år.

SVAR

Besvart 23.09.2018 17:31:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle