Hopp til hovedinnholdet

Mor er psykisk syk. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en mor som er psykisk syk. For ikke lenge siden skulle jeg treffe henne, men uten broren min. Det gjorde hun sint, så hun sa stygge ting til de som passet på at sånt ikke skulle skje. Jeg ble veldig lei meg og låste meg inne på badet. Etterpå ringte vi til pappaen min og ba han hente meg. I bilen på vei hjem ringte telefonen hans. Det var de som jobbet på samværsstedet. De sa at mamma hadde truet med å drepe han, og lurte på om de skulle ringe til politiet. Det sa pappa de burde gjøre. Det plager meg fortsatt. Jeg tenker ekstra mye på det når jeg hører ordet «mamma.» Det gjør meg trist, men jeg later som om det ikke plager meg. Jeg har prøvd å snakke med vennene mine om dette, men det går ikke for de forstår meg ikke, de har vokst opp med begge foreldrene hele livet. Det verste er på kampene. Da er nesten alle foreldrene med. Bortsett fra mine da. Mamma er borte og pappa passer broren min. Jeg vil ikke snakke med noen for det hjelper ikke (jeg har prøvd) HVA SKAL JEG GJØRE?

SVAR

Besvart 05.10.2018 10:16:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har du foreldre som sliter psykisk?

Det er aldri din skyld, eller ditt ansvar at moren eller faren din er psykisk syk. Du trenger ikke å takle det alene. Våg å be om hjelp.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle