Hopp til hovedinnholdet

Konfirmasjonspengene er jo mine ikke sant?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg takler det ikke her i Norge. Alt her er så vanskelig her og jeg føler at jeg sliter med å passe meg inn. Jeg flyttet hit for 3 år siden og har ikke vært i utlandet siden. Jeg hater livet mitt her og alt. Noen ganger tenker jeg om å ende alt. Men hva hjelper det? Faren min er en person jeg i hvertfall ikke takler noen ganger. (Skilt og jeg bor hos han). Han gjør livet mitt mer komplisert. Fek. Jeg konfirmerte meg i mai og fikk konfirmasjonspenger av familie. Han maste på meg om å sette det inn på en eller annen konto fordi han og familien hans mener at jeg kommer til å bruke opp alt med en gang. Så noen dager etter konfirmasjonen ga jeg bare pengene fordi han ville ikke holde kjeft. Og no er det oktober og jeg har bursdag om ca en uke. Alt jeg egt vil ha er en ny mobil. Konfirmasjonspengene er jo mine ikke sant? No vil ikke han gjøken gi de til meg og truer med å gi de til Frelsesarmeen elns når jeg ikke hører på han. Det er jo MINE ikke sant? Han har ikke rett til å gjøre sånt!

SVAR

Besvart 06.10.2018 15:25:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvem bestemmer over pengene dine?

Krangler du med foreldrene dine om hva du kan bruke egne penger på? Det finnes ikke noe klart svar, men det er vanlig å skille mellom penger du har tjent selv og penger du har fått.

 

Les mer
account_circle