Hopp til hovedinnholdet

Mamma kritiserer vekta mi

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en 16 år gammel jente som blir kalt feit og stygg av egen mor, for en dag siden ble jeg tvunget til å veie meg selv foran henne, noe jeg ikke ville idet hele tatt jeg drev å gråt mens hun prøvde å få se vekta mi, (er 60 kg for mye for en 16 år gammel jente?) jeg blir sett på forskjellig fra min andre tvillingsøster, hun skal snart opereres men forskjellen har vart meg hele livet, søsteren min bruker operasjonen som en unnskyldning til å syntes synd på, jeg har veldig lyst til å snakke med noen men jeg vet ikke hvem. Kan dere være så snill å hjelpe meg med å finne noen jeg kan snakke med???!!!

SVAR

Besvart 09.10.2018 10:26:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle