Hopp til hovedinnholdet

Jeg får ikke til å si ifra til forldrene mine.

Jente
 

Spørsmål

Hei, jeg har et spørsmål? Jeg spilte et spil som het move star plenet, dær møtte jeg en jente som jeg synes hvar hyggeli vi lekte nødt eller sandhet. Etter vært spurte hun om sneppen å jeg tenkte ikke så jeg ga den. Jeg er helt sikker på st hun var på min alder. Etter en stud sente hun bilde av seg uten klær! Hun spurte om jeg å kunne senne å jeg ville ikke hun skulle bli redd så jeg gjore det. Jeg sente da bilde av rompa mi! Etter litt så sier jeg at jeg slo opp å sa at hun var en grei fin person men jeg ikke er klar. Jeg fjernet henne som venn å blokkert hun på msp. Men nå er det bare? Jeg får ikke til å si det til mamma å pappa jeg ønske så å få hjelp jeg har en klomp i halsen å i magen vær gang jeg tenker på det!!! Det er ikke det at det er tokk at jeg har gjort det men at jeg ikke sier i fra. Jeg får det ikke til. For at jeg gjore det var ikke noe farlig ingen tokk bilde eller noe sånt men jeg klarer ikke si det!? Hjelp meg pliz dette er veldig vanskelig å jeg får ikke dette til

Besvart 14.10.2018 21:16
 

Svar
Hei

Så fint at du skriver til oss!

Det er så bra at du får til å fortelle dette til oss, du har tatt det første steget! 

Det er viktig at du snakker med noen om dette, for det er vondt å gå rundt med en klump i magen. Jeg tror helt sikkert at de hjemme blir stolt og glade dersom du ber dem om hjelp. Foreldre ønsker det beste for sine barn.

Dersom det er vanskelig å si ifra, så kan du skrive det ned på en lapp. Eller vise dem spørsmålet du har sendt inn til oss <3 Du kan også skrive det som melding på telefonen.

Det som er superlurt er at du får fortalt dette til noen, fordi det er tøft å stå i dette alene og alle har godt av hjelp og støtte.

Kanskje kan det være enklere å fortelle det til helsesøster på din skole eller en annen voksnen du stoler på, sånn først?

Du er modigere enn du tror <3

Masse lykke til!

Vennlig hilsen Helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Jente prater med faren sin (colourbox.com)

Er det vanskelig å snakke med foreldrene dine om personlige ting? Det er ikke så rart. Jo eldre du blir, jo mer avstand opplever du nok til dem og det er normalt. Men foreldre er ikke like håpløse som du tror.

Les mer

Mas og press om å sende nudes - Hva gjør du?

Jente viser mobil med teksten No nudes for you. (colourbox.com)

Det er ikke så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Familie
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om familie