Hopp til hovedinnholdet

Pappa er ofte sint og rope og banner. Han kaller meg stygge ting.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Vannselig når jeg er hos pappa. Hei, jeg har det litt vanskelig hjemme for tiden. Pappa blir sint nesten alltid. Han roper og banner slår i bordet etc. Han blir sint for den minste ting som for eksempel at jeg ikke kasta søpla i riktig avfall. Alt eskalerer og det ender ofte med at jeg drar til mamma. Jeg er redd for han når han blir sint, han går truende opp i ansiktet mitt og sier at han ikke vil se meg mere. Han oppfører seg veldig frekt og hermer etter meg og sier at det får store konsekvenser for det jeg gjør. Jeg prøver å være så sakelig som jeg kan for hvis jeg blir sint tilbake så er det som «å kaste bensin på bålet» om du skjønner hva keg mener. Når jeg blir sint etter han har kaldt meg masse stygge ting og ropt til meg så spiller han sårbar sånn at jeg skal få det dårlig. Jeg gruer meg til å være lenge med han siden det nesten alltid blir sånn her. Han har vert sånn her med flere i familien og de har tatt avstand fra han. Hva skal jeg gjøre? Hilsen gutt 15

SVAR

Besvart 18.10.2018 11:24:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg, du flytter imellom og vil at alle skal ha det bra. Helst vil du ha det bra selv også, men hvordan få til det?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Er det oppdragelse eller vold?

Foreldre skal oppdra barn, men har ikke lov til å utsette dem for vold. Det kan være vanskelig å vite hvor grensa går mellom hva foreldre har lov til og ikke.

 

Les mer
account_circle