Hopp til hovedinnholdet

Sliter veldig psykisk

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg viste ikke hvilket emne jeg skulle bruke på dette men jaja. i det siste har ting vært vanskelig hjemme. jeg har skreket flere dager på rad pga min mamma. hun oppfører seg dårlig mot meg. dette er nå blitt så ille at jeg ikke orker og bo hær mer. jeg har skilte foreldre og faren min har ikke mye tid til meg pga jobb. mamma er forlovet men en fyr jeg ikke liker. jeg føler jeg ikke kan snakke med henne mer pga han. han har flere ganger kjeftet på meg for ting jeg ikke har gjort. en gang ble det så ille at jeg rømte hjemme fra. akuratt nå sliter jeg veldig psykisk. jeg føler jeg mister motivasjon og trenger en pause fra alt. jeg har prøvd og snakke med venner og pappa noen ganger men de skjønner det ikke. det er faktisk så ille at jeg tenker alvorlige tanker. jeg er mye deprimert og orker rett og slett ikke mer. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, og det gjør alt værre. ikke vil jeg snakke med mamma om det, for hun vil bare bli sur. har du/dere noen råd?

SVAR

Besvart 05.11.2018 15:02:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle