Hopp til hovedinnholdet

Moren min tok min første lønning, er dette stjeling?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har aldri hatt noe bra forhold med moren min. Og heller ikke faren min (de bor sammen men krangler for ofte). Forholdet til meg og mamma er veldig av og på. Basert på om vi har kontakt med barnevernet eller ikke. Vi hadde kontakt med barnevernet men ettersom mamma insisterte på at alt er bra og problemer var at jeg var emosjonell så ble jeg sendt til psykolog uten endring. Moren min driver og presser på meg masse psykisk vold daglig, jeg mister motivasjon til Absolutt alt. Pappa er aldri hjemme. Jeg fikk meg nylig en jobb og fikk min første lønning da mamma bokstavelig talt stjal lønningen min. Jeg har ikke gjort noe motstand utenom å sende en mld jeg aldri fikk svar på. Jeg har ikke energi til å krangle rett og slett. Er dette stjeling selv om hun er moren min? Jeg er redd hun kommer med en unnskyldning hvis jeg melder dette inn. Hun får alltid vilja si og jeg er alltid den som ikke blir trodd på. Hilsen en forvirra 15 åring

SVAR

Besvart 04.11.2018 23:27:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle