Hopp til hovedinnholdet

Jeg lyver til mamma

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg har lenge hatt problemer mellom meg og mamma. ikke alvorlig men vi har alltid kranglet og krangler ca hver dag. jeg skal ikke skylde på henne siden hun er en bra mamma og jeg er glad for å ha henne, men det er noe med meg. jeg lyger til henne og det har jeg gjort mye før. har løget om seriøse ting og nå stoler hun ikke på meg lengre ( noe som er forståelig). jeg fortsetter å lyge ubevisst og gjør alt mellom meg og familien og meg generelt verre. jeg er dårlig menneske føler jeg. hvordan kan jeg fikse opp i alt jeg har ødelagt og hvordan kan jeg selv bli bedre?

SVAR

Besvart 15.11.2018 13:59:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle