Hopp til hovedinnholdet

Jeg har skilte foreldre og ønsker bare å bo hos pappa.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Ok jeg har skilte foreldre jeg vil bare bo hos pappa jeg bor annen vær uke hos mamma og pappa jeg vil bare vise hos pappa for jeg klarer ikke å bo hos mamma for jeg må dele rom med lille søstera min som blir sur for alt og mamma r så jwla over beskyttelse når jeg skal være med venner sier hun skru på hos på tlf tin skru på snap kart og alt eller så sier hun når jeg kommer hjem hvem har du vært med hva Hart du gjort og hvor har du vært og sånt, at jeg går snart amok di har vært skiltet siden sommer og når jeg prater til mamma om det sier hun det r ikke min skyld at jeg ikke hadde nåk penger til å kjøpe et annet hus jeg klarer heller ikke at jeg må dele rom jeg får ikke noe privat liv nesten men hvis jeg spør om jeg kan bare bo hos pappa blir hun lei seg tror jeg og kommer til å si hva med meg bryr du deg ikke om meg og sånt hjelp hva skal jeg gjøre

SVAR

Besvart 06.12.2018 10:24:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg, du flytter imellom og vil at alle skal ha det bra. Helst vil du ha det bra selv også, men hvordan få til det?

 

Les mer
account_circle