Hopp til hovedinnholdet

Uenig med foreldrene mine, hva kan jeg gjøre bedre fremover?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg er en jente på 13 år fra drammen og jeg trenger hjelp eller tips til dette. min mor og far har tatt fra meg mobilen min fordi jeg har sendt noe privat av meg selv. og jeg prøver og fortelle dem hvorfor jeg gjør det men så bytter jeg alltid over på et annet tema. jeg klarer ikke snakke om det en gang det blir bare så vanskelig. vi har også vært i kontakt med barneværnet i veldig mange år på grunn av uttrygghet hjemme osv. men jeg mener at det hjelper ikke og ta fra meg telefonen min nå som jeg har skole og presentasjoner som leveres på mail til læreren via telefonen min. og jeg vet ikke åssen jeg skal få sakt det. jeg er bare jævelig lei av at jeg alltid skal gjøre feil. og jeg vil bare ha de fine komentarene om kroppen min av gutter jeg er spesielt glad i. men det blir bare alltid feil.. håper dere kan hjelpe meg litt og skrive hva jeg kan prøve og gjøre bedre fremover.

SVAR

Besvart 05.12.2018 13:00:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Å be om unnskyldning

Å be om unnskyldning er noe vi alle har gjort i løpet av livet. Men hvorfor gjør vi det? Og hvordan kan man få sagt det på best mulig måte? Her får du tips til hvordan du kan be om unnskyldning.
Av Tiril, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Samvittighet, en fin ting?

Samvittighet er noe vi kjenner inni oss, en følelse eller tanke om hva som hjelper oss med å skille på hva som er rett og galt.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor sender noen nudes?

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

 

Les mer
attach_file

Send GIF-er istedenfor nudes!

Har du blitt spurt om å sende lettkledd- eller nakenbilder? Hvis du helst vil unngå å sende, eller er lei masing, så kan du sende GIF-er i stedet!

 

Les mer
account_circle