Hopp til hovedinnholdet

Opplever vold og krangling hjemme. Vil flytte.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har problemer hjemme med hele familien min og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med det. Jeg har det ikke bra og får lyst til å ta livet mitt på grunn av dem, det høres brutalt ut men jeg orker ikke å leve lenger hvis jeg må være i familien min. Det har vært vold hjemme og det er ganske ofte krangling hjemme. Jeg har snakket med barnevernet to ganger men de var ikke gjort noe med saken. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger, jeg har virkelig ikke lyst til å bo med dem lenger. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 10.12.2018 10:33:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle