Hopp til hovedinnholdet

Jeg har lyst til å være litt mindre på samvær hos pappa.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 12. Foreldrene mine skilt og bor 90 min unna hverandre. Jeg bor hos mamma og besøker pappa annet hver helg pluss i ferier. I et halvt år så har jeg ikke ønsket å reise til pappa. Jeg liker ikke det nye kjæresten hans. Ingen av de har gjort meg noe alvorlig men hun er litt "spesiell" om jeg kan si det sånn. Og det har påvirket pappa. Han er ikke den samme lenger. Jeg føler at han ikke kan noe om oppdragelse. Da jeg var baby og mamma og pappa bodde sammen skiftet han ikke en eneste bleie.Han var heller ut på fest. Uansett! Jeg ønsker å se pappa men ikke like ofte. Jeg går på håndball og har kamp annet hver helg. Det gjør at jeg er litt mindre hos han. Men jeg har lyst til å ha litt flere helger fri siden at enten så har jeg håndball eller så må jeg reise 90 min i bil for å se han en helg og jeg har lyst til å være hjemme og slappe av litt iblant. Jeg har derfor lyst til å være hos han en gang i måneden men han skjønner ikke at jeg blir sliten av reisinga & håndbal

SVAR

Besvart 04.01.2019 10:02:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Mamma eller pappa har fått ny kjæreste – hva gjør jeg?

Det kan være vanskelig når mamma eller pappa får ny kjæreste. Kanskje får du stesøsken også. Her er noen tips som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Barneloven

Barneloven regulerer blant annet foreldrenes plikter og ansvar for barna, og barnas rettigheter overfor foreldrene. Den gir deg blant annet rett til å bestemme selv i noen viktige spørsmål etter du har fylt 15 år.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle