Hopp til hovedinnholdet

Familien min krangler konstant

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Familien min krangler konstant. Ingen av foreldrene mine har jobb, så de er hjemme hele dagen. Moren min vil egentlig skille seg fra faren min, men hun har bare sagt det til meg, som en hemmelighet. Begge foreldrene gjør ikke annet enn å klage over barna, og legger ALL skyld på oss. De skal kommentere alt, og kaller oss stygge ting. Jeg har allerede kontakt med barnevernet, og de prøver å gjøre det de kan, selv om de ikke vet om det jeg har skrevet her. Når vi var små, så var de voldelige mot oss, men de slutta med det når vi ble eldre. Det virker som alt de bryr seg om er brus og TV. Hva skal jeg gjøre? Vil ikke hjem etter en lang dag på skolen for å høre skriking resten av dagen..

SVAR

Besvart 10.01.2019 13:41:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle