Hopp til hovedinnholdet

Mamma har det ikke bra - hvordan hjelpe henne?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg trenger råd. Jeg har sett at moren min ikke har hatt det serlig bra i flere år no og hun prøver hele tiden å hjelpe åss dattrene hennes. (alle 3 av os barn har slete i mangen år med forskjellige ting). Rett før sommer ferien fortalte mamma og pappa at di skulle gå ifra hverandre. Det var veldig tungt for hele familien. Og moren min fortalte at di ikke hadde hatt det bra i flere år men hadde prøvd å få forholdet til å funke pågrunn av oss barn. Så mamma hadde vore ulykkelig. Hun er fortsatt ulykkelig men prøver bare å hjelpe oss andre og tar ikke tid til seg selv. Jeg trur hun virkelig trenger hjelp kanskje av psykolog eller noe sånt. Men hun stresser sånn med penger og jobber mye, så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har ikke kapasitet til å jobbe for å hjelpe henne. Hvordan kan jeg hjelpe og skaffe hjelp til henne eller få henne til å skaffe hjelp. Jeg har prøvd og sakt det til henne. Men hun sier man må være klar selv til å få hjelp. Familien vår fungerer ikke. Plis hjelp

SVAR

Besvart 10.01.2019 13:45:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Bekymrer meg over familiens økonomi. Hva kan jeg gjøre?

Bekymrer du deg mye over familiens økonomi? Dette er ikke ditt ansvar, men du er ikke alene og det finnes hjelp der ute.

 

Les mer
attach_file

Har du foreldre som sliter psykisk?

Det er aldri din skyld, eller ditt ansvar at moren eller faren din er psykisk syk. Du trenger ikke å takle det alene. Våg å be om hjelp.

 

Les mer
account_circle