Hopp til hovedinnholdet

Pappa drikker etter skilsmissen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er ikke helt sikker på hvilket emne jeg skulle velge så tok familie. Foreldrene mine skiltes før sommeren som i utgangspunktet gikk ganske greit. Helt til pappa begynte å drikke, lyve osv. Dette jore meg deppa som der igjen jore at jeg ikke klarte å støtte venner. Så har mistet mange. Det er den 7. Jan og har skole idag. Klokka er 03:15 på natta og får ikke sove. Har hatt problemer med søvn, spising, energi, overtenking om alt fra at jeg ikke kommer til å klare å gjennomføre skolen til at jeg ikke er verdt noe i over 3 månder. Folk rundt meg begynner å merke at noe er galt... som jeg prøver å skule. Tror jeg trenger hjelp men vet ikke hvor jeg skal begynne

SVAR

Besvart 07.01.2019 09:31:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle