Hopp til hovedinnholdet

Har det veldig vanskelig hjemme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg har det veldig vanskelig hjemme. foreldrene mine er skilte, og jeg har ikke det beste forholdet med faren min. han blir fort sint, og jeg er litt redd for ham. jeg gruer meg alltid til jeg skal bo hos ham annenhver uke, og jeg går rundt hele uken og gleder meg til jeg skal til mamma. det virker som at pappa fortsatt er sur på mamma, selv om de skiltes i fjor sommer. han er forferdelig innstilt på at det er noe galt med meg kun fordi jeg ikke åpner meg for ham, og han har også sagt at jeg trenger psykolog, men hvis man ser bort fra depresjon og angst har jeg det bra. depresjonen var mild før skillsmissen, men den ble verre. det er en gutt jeg liker og, og det gjør det ikke akkurat bedre. eller, liker og liker. kyss meg i ræva. jeg både vil og vil ikke komme meg over han. jeg trives ikke særlig godt med meg selv heller. selvtilliten er på bunn og motivasjon til noe som helst fornuftig er borte også. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. takk på forhånd.

SVAR

Besvart 15.01.2019 13:40:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle