Hopp til hovedinnholdet

Vanskelig forhold til pappa - hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har et dårlig forhold til pappa og mamma vet det. Jeg lurer på hva en kan gjøre etter å ha prøvd lenge (flere år). Jeg har et godt forhold til mamma. Jeg kan snakke med henne om alt mulig, gjøre kjekke ting med henne, hun forstår meg og bryr seg. Med pappa er det ikke slik. Så lenge vi har nok penger, mat på bordet og han har fått snekret litt har han fått alle målene sine oppfylt. Han er utålmodig, fjern, vil aller helst ikke snakke uansett om det er et enkelt hverdagslig tema eller noe avansert, forstår ikke og bryr seg ikke om følelser osv. Personligheten hans har vært sånn siden jeg ble født og for meg er det rart at mamma giftet seg med ham så ulike de er. De bor sammen, men krangler ofte. Han er fjern og uengasjert mot alle i huset. Har heller ikke godt forhold til mine søsken av lignende grunner, men bryr meg ikke like mye om det. Han er sikkert glad i meg siden han kjører meg, lager mat og jobber hardt på jobben sin. Jeg er glad i mamma, men ikke sånn til pappa og søskene.

SVAR

Besvart 22.01.2019 13:38:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle