Hopp til hovedinnholdet

Sint på pappa!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er så sint akkuratt nå. Pappa er på trening og jeg vet at han kommer til å skjefte på meg når han kommer hjem. I går hadde jeg overnatting og det var hyggelig bortsett fra at pappa virket sur når gjesten var til stedet jeg og gjesten gikk i går opp for å hente dyne og pute oppe på loftet. I dag gikk pappa opp dit og kom ned igjen og sa at vi ikke hadde låst og at det var kjempe rotete der. Jeg husker ar jeg låste men må ha gjort det feil. Jeg unnskylder meg og mamma sier at jeg må opp å rydde når gjesten har gått. Ok sier jeg men før pappa dro på trening sier han at han vet at jeg har drukket energi drikkene hans( jeg har ikke gjort det) jeg sier at jeg ikke har gjort der men hverken mamma eller pappa tror på meg fordi jeg har løyet om det før. Jeg er oppe på loftet og rydder nå men vil egentlig ikke gå ned igjen (fint om dere svarer litt fort) få forskudd tusen takk

SVAR

Besvart 26.01.2019 09:50:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle