Hopp til hovedinnholdet

Ønsker at mamma skal slå opp med kjæresten sin!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg mistet faren min for cirka ett år siden. Etter cirka 10 måneder fikk mamma seg en ny kjæreste. I starten var alt helt fint, så hørte jeg dem ha sex! Første gangen skjønte jeg ikke hva som skjedde, for jeg hadde aldri hørt noe lignende (viste ikke engang at mamma og pappa drev med sånt). Jeg hørte litt etter, så skjønte jeg hva de drev med. Jeg kjente at jeg fikk en klump i magen og tårer i øynene, jeg fikk lyst til å løpe ned og kaste han ut, men jeg bare ble i senga og gråt. Neste dag tok jeg det opp med mamma, og hun nektet for alt. Jeg prøvde og glemme det, men det ble vanskelig, etterhvert følte jeg at jeg hørte det nesten hele tiden! Etter de hadde vært sammen i fire måneder, fortalte de meg at vi skal flytte 2 timer vekk sammen med ham. Å etter 6 måneder ble de forlovet. Nå går jeg rundt og gruer meg til han kommer, for jeg vet jeg ikke klarer å sove eller noen ting. Har også selvmordstanker! Han er snill, men jeg savner bare mamma og meg. Jeg ønsker at de skal slå opp!

SVAR

Besvart 31.01.2019 10:14:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hjelp, jeg hørte foreldrene mine ha sex!

Det er sent om kvelden. Det er stille i huset, og plutselig hører du det – lyder fra soverommet til foreldrene dine. Foreldrene dine har sex!

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle mammas eller pappas nye kjæreste

Det kan være vanskelig å finne seg i at mamma eller pappa har fått ny kjæreste. Kanskje du får stesøsken i tillegg? Her får du noen tips som kanskje kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle