Hopp til hovedinnholdet

Synes det er vanskelig å kommunisere med mamma

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har vanskeligheter med å kommunisere med mamma(dette har pågått en GOD STUND) det er mest fordi hun ikke er så flink til å snakke norsk. Jeg kan morsmålet mitt, men jeg klarer ikke å utrykke meg selv like bra som jeg gjør i norsk. Det jeg blir veldig irritert over er at mamma er like arrogant som meg, og forholdet våres blir dårligere. Jeg blir sur på henne og henne med meg. Jeg blir veldig lei meg, fordi jeg tørr ikke å snakke med henne om dette. Et annet problem er at jeg skal på VGs snart, håndball er en idrett som jeg er glad i og er flink i. I det siste har jeg bygd en ganske sterk forhold med stefaren min pga. han forstår meg og drømmene mine om håndball. Samtidig så minner han meg på at skole går før det, og det skjønner jeg. Mamma derimot er i mot med meg som vurderer topp idrett håndball. Hun vil at jeg skal slutte snart og jeg tar det veldig støtende. Jeg barer forstår ikke mamma? Jeg orker ikke henne noen ganger.

SVAR

Besvart 03.02.2019 18:50:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å satse på en idrett

Skal du satse på en idrett så må du være villig til å prioritere bort ting i hverdagen din. Du må ha motivasjon, gleden og viljen til å legge inn den ekstra treningsinnsatsen.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle