Hopp til hovedinnholdet

Får dårlig samvittighet ovenfor far når hun er syk,

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 18 som bor hjemme hos min far. Når jeg er syk, som jeg veldig sjeldent er, så får jeg ufattelig dårlig samvittighet fordi min far bl.a ikke synes jeg er «syk» nokk. En hendelse som beskriver dette er at jeg hadde tørrhoste, muskelsmerter, forskjøelse og hodepine men likevel påstod han at «jeg var bare tett i nesen» så jeg kunne jo dra på jobb? Dette har gjort at jeg har dårlig samvittighet hver eneste gang jeg har vært dårlig og føler jeg ikke kan dra på jobb/skole, og jeg drar ofte selvom jeg ikke føler meg bra. Hva gjør man i denne situasjonen? Forstår at å ha en samtale med han og forklare situasjonen er det mest logiske å gjøre, men dette er noe som har vært snakket om flere ganger og det endrer seg ikke. Takk på forhånd!

SVAR

Besvart 04.02.2019 16:30:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle